Feature image

Arbetsmarknadsdagen Campus Sundsvall

mars 16, 2018 by Mathilda Ritzén

Den 13e mars var Leeroy på Mötesplats Campus på Mittuniversitetet. På Mötesplats Campus får studenter vid Mittuniversitetet och arbetsgivare möjlighet att mötas för att skapa viktiga relationer inför framtiden. Här minglar studenter och företag för att snacka samarbeten som praktik, examensarbeten, sommarjobb med mera.

Detta år var det fler företag än föregående år så vi blev tillsagda att endast ta med en rollup, och på plats skulle de finnas ett litet runt bord. Men eftersom vi är ett digitalt företag och har en CTO som alltid har en idé i bakfikan så kom vi dit med en digital rollup – två skärmar ovanpå varandra, inbyggd i en möbel, lika hög och bred som en standard rollup. Vi tog upp lika mycket plats som de andra men attraherad desto mer studenter och nyfikna företag.

Det var jag, Stina, som ansvarade för att ta fram merchandise till mässan. Arbetet med det började någon vecka innan, då jag i panik fick skicka iväg en order på klistermärken (se nedan), samt beställa pennor och nyckelband. Det var inte det enklaste att hitta en leverantör som kunde leverera tryckta pennor inom 2 veckor, så en shoutout till Björn på Paintex för hjälpen och snabb leverans!

Mässan startade med en incheckning klockan 9 för oss företag, det var jag, Gustaf och Anders som var på plats. Lite efter 9 levererades den digital rollupen och vi fick se den för första gången. Den var fantastisk, och stod verkligen ut bland de vanliga rollupsen. Content stod jag och Oscar för, vill ni se animationen finns en video här.

Dagen flöt på och vi träffade en massa spännande studenter. Mellan 12-14 satt även Anders i 15 minuters samtal med några av studenterna och berättade mer om vad Leeroy gör och vad vi kan erbjuda. Klockan 14 slutade dagen efter många givande samtal och nu hoppas vi att studenterna hör av sig och gör examensarbete eller sommarjobbar hos oss!

För att se mer av vad vi gör på dagarna, följ oss på instagram: leeroy.group

Mathilda Ritzén avatar

Mathilda Ritzén,