Kom igång!

Få en snabb demo av våra produkter

Fyll i dina uppgifter så hör du från oss direkt i din inkorg.

Restaurangtips

Här hittar du intressanta nyheter, råd och insikter från restaurangbranschen.

Swipa vänster och få din produkt individanpassad.

maj 2, 2022 av Katrin Chieux

Läs nu
Så kommer du igång med Leeroy – snabbt och smidigt

april 13, 2022 av Ines Santos

Läs nu
Kundservice på Leeroy – Så fungerar det

februari 23, 2022 av Ines Santos

Läs nu
Smarta lösningar som möter gästernas nya behov

februari 14, 2022 av Ines Santos

Läs nu
Produktuppdateringar februari 2022

februari 9, 2022 av Katrin Chieux

Läs nu
Så får du din personal att stormtrivas på jobbet!

januari 11, 2022 av Ines Santos

Läs nu
Produktuppdateringar december 2021

december 22, 2021 av Emma Fahlman

Läs nu
Hur du driver en lyckad restaurangkedja – Lett berättar

december 20, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Hur kan du arbeta hållbart i ditt café? da Matteo ger svaren!

december 14, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Så arbetar prisbelönta Gotthards krog med hållbarhet

november 24, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Välkommen till Leeroy-familjen: Naked Juicebar

november 3, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Produktnyheter 2021

oktober 27, 2021 av Emma Fahlman

Läs nu
Digitala bordsbeställningar blev en succé för Taco Bar

oktober 21, 2021 av Ines Santos

Läs nu
5 snabba med Robert Olsson, CTO på Leeroy

september 27, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Ny trend i restaurangbranschen – allt fler vill dricka alkoholfritt

september 24, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Personalbrist i restaurangbranschen – är en digitalisering lösningen?

september 14, 2021 av Karin Whitlock

Läs nu
Boosta din företagsaffär med Leeroys Partnerportal

augusti 9, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Old Mike’s – Sveriges första app-diner

juni 4, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Så digitaliserade Leeroy restaurangbranschen

maj 19, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Topp 5 usp:ar med Leeroy

maj 12, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Så blev Waynes Coffee digitala

april 8, 2021 av Ines Santos

Läs nu
6 trender i restaurangbranschen just nu

mars 3, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Ta din restaurang till nästa nivå

februari 18, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Så gasade sig Bores ur pandemikrisen

februari 12, 2021 av Ines Santos

Läs nu
Inventing the next generation Point of Sale: The design process

oktober 30, 2020 av Emma Fahlman

Läs nu
Vi lanserar nya tjänster för att hålla köken öppna

april 14, 2020 av Mathilda Ritzén

Läs nu