Kom igång!

Få en snabb demo av våra produkter

Fyll i dina uppgifter så hör du från oss direkt i din inkorg.

[hubspot type="form" portal="8894134" id="5cd513b4-d2ab-4aba-a5dd-fae70433f230"]
Feature image

Boosta din företagsaffär med Leeroys Partnerportal

augusti 9, 2021 by Ines Santos

Med Partnerportalen kan du skräddarsy erbjudanden till dina kunders anställda, underlätta beställningar och skicka pushnotiser till en specifik företagsgrupp – allt i mobilappen. Vill dina företagskunder göra större beställningar inför evenemang kan de göra det i onlinebeställningar på webben och betala med faktura. Vi har sammanställt det viktigaste du behöver veta om Partnerportalen och vilka fördelar funktionen ger både dig och dina företagskunder.

Efter en lång tid av att arbeta hemifrån har Covid-restriktionerna äntligen lättat och allt fler medarbetare börjar återgå till kontoren efter semestern. Samtidigt som kontoren fylls av utvilade anställda börjar även restaurangverksamheterna komma igång och lunchbeställningarna rullar återigen in. Kanske är det nu som det är hög tid för ditt företag att utnyttja Leeroys Partnerportal för att kunna erbjuda dina kunders anställda lunchrabatt eller en gratis kaffe efter maten? Vänta inte med att få igång din företagsaffär! 

Erbjud dina kunders anställda unika rabatter i appen

Med Partnerportalen har du möjlighet att ge dina företagskunder produkterbjudanden, rabatt på en hel order eller skapa återkommande erbjudanden för att inspirera kunder att komma tillbaka till restaurangen. Varför inte erbjuda alla företag i närheten av din restaurang 15% rabatt på nästa köp? Du kan även ge dina mest lojala kunder rabattkoder som de kan använda sig av i appen eller rikta kampanjer mot specifikt utvalda företagskunder. Vad du väljer att erbjuda är helt upp till dig. 

Erbjud dina företagskunder unika rabatterbjudanden.

Skicka pushnotiser 

När dina kunder har skapat ett företagskonto och lagt in sina telefonnummer kan du via appen skicka pushnotiser till dem. Om du vill erbjuda produktrabatter till alla i närheten av din restaurang eller informera om nyheter på menyn – se till att skicka ut pushnotiser för att hålla dina kunder uppdaterade om din restaurangs erbjudanden. 

Skräddarsy artiklar i appen

Med Partnerportalen kan du även välja att skräddarsy artiklar till dina kunders anställda eller kunder. Att skräddarsy artiklar fungerar som en reklamplats där du kan utforma mobilappen med bilder och en design som riktar sig specifikt till en av dina företagskunder. På så sätt gör du appen ännu mer välkomnande och personlig för användarna.

Skapa artiklar i appen som gör den ännu mer personlig för dem.

Möjlighet till fakturaköp

Om ditt företag är kund hos Fortnox eller Tripletex kan du erbjuda dina företagskunder fakturaköp. Det är en smidig lösning bland annat vid stora orderbeställningar till olika företagsevenemang.

Hur dina kunder skapar ett företagskonto

För att ta del av dina företagserbjudanden behöver företagen skapa ett företagskonto, och det är inte inte svårare än att de registrerar sig på din restaurangs hemsida, under “Onlinebeställning” och “Företagskund”. Där registrerar de även sina anställdas telefonnummer som därefter kan ta del av dina erbjudande i mobilappen. Det enda du behöver göra är att logga in i Cloud och välja om du vill acceptera de nya kundförfrågningarna. När du accepterat ett företag som registrerat sig i Partnerportalen börjar det roliga – skapa unika rabatter just till dem. 

När företagskunden har skapat ett konto kan de lägga in sina anställdas telefonnummer, för att ta del av specialerbjudanden.

Allt via appen

Se till att utnyttja appens alla fördelar! Låt dina företagskunder ta del av unika erbjudanden och gör det enkelt att beställa stora ordrar till evenemang. I nuläget är det inte möjligt för företagskunder att ta del av rabatter via onlinebeställningen – men det går utmärkt att göra det i appen. Kom igång med Partnerportalen idag och belöna dina företagskunder med härliga rabatter. 

Läs mer om appens alla fördelar här.

Ines Santos avatar

Ines Santos, Insights manager