Kom igång!

Få en snabb demo av våra produkter

Fyll i dina uppgifter så hör du från oss direkt i din inkorg.

[hubspot type="form" portal="8894134" id="5cd513b4-d2ab-4aba-a5dd-fae70433f230"]

Integrationer

Vi integrerar några av marknadens vanligaste system med vår produkt, så att du enkelt kan följa allt från beställningar till redovisning.

Hitta den perfekta
kombinationen för ditt företag

I listan nedan hittar ni alla våra smarta integrationer.

Swedbank Pay

Swedbank Pay är en omnichannel-plattform för trygga och enkla betalningar där säljare och köpare möts – både i butik och online. Genom Leeroy får du ett fördelaktigt erbjudande på dina korttransaktioner och terminaler.

Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration och erbjuder bland annat populära program för fakturering, bokföring, löner och utläggshantering. Läs mer om hur integrationen fungerar här.

Martin & Servera

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Genom en smart integration med Leeroy kan du göra automatisk beställning av dina råvaror.

Planday

Planday är ett personalhanteringsystem för bland annat restaurangbranchen.

Swish

Swish är en mobilapplikation för överföring av pengar inom Sverige. Du kan betala med Swish i Leeroys kassa, online och app.

Tripletex

Tripletex är ett norskt ERP-system för små och medelstora företag och ingår i Visma-gruppen.

XLReporting

XLReporting är en rapporterings- och budgeteringsplattform som hjälper dig att skapa rapporter, budgetar och prognoser.

Björn Lundén

Björn Lundén erbjuder moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.

KitchenCut

Kitchen Cut hjälper er med den operationella restaurangverksamheten och innehåller funktioner som leverantörshantering, allergenspårning, näringsanalys, receptkostnad & menyplanering mfl.

Personalkollen

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till hotell, restauranger och caféer runt om i Sverige.

Qlik

Qlik är en plattform för integration och analys av data så att du kan visualisera försäljningsdatan.

Slipp

Slipp Redovisning är en modern redovisningsbyrå som hjälper dig och ditt företag med bokföring, fakturering, lön, skatt och rådgivning.

Verifone

Verifone är också en betalplattform som hjälper dig att ta betalt på nätet, i butik och i app. Genom Leeroy får du ett fördelaktigt erbjudande på dina korttransaktioner och terminaler.

Se hur det fungerar i verkligheten

Ingenting slår att se själv hur saker och ting fungerar. Fyll i formuläret så tar vi kontakt inom 48 timmar för att boka en demo.

[hubspot type=”form” portal=”8894134″ id=”5cd513b4-d2ab-4aba-a5dd-fae70433f230″]