Kom igång!

Få en snabb demo av våra produkter

Fyll i dina uppgifter så hör du från oss direkt i din inkorg.

Tack vare den digitala beställningskanalen har vi mer tid att ta hand om våra gäster och kan lägga mindre tid på att ta emot ordrar.

Läs hela historien

Leeroy blev ett självklart val eftersom vi kunde integrera app, kassasystem och hela webordern i vår hemsida och direktrapportera allting på ett och samma ställe.

Läs hela historien

När Corona slog som hårdast mot restaurangbranschen använde Pizza Hut Leeroys digitala verktyg för att snabbt svänga sin verksamhet och växte onlineförsäljningen med 285% i mars.

Läs hela historien

Det känns inte som att vi är kunder och att du är leverantör. Vi är verkligen partners och det känns som att båda är lika investerade.

Läs hela historien

Vi har all information om våra restauranger samlat på ett ställe. Vi kan övervaka försäljningen och hantera all administration i realtid. Det faktum att vi kan hantera alla restauranger centralt från ett ställe är så trevligt!

Läs hela historien

Jag är väldigt nöjd med tjänsten, det är användarvänligt och det gör vardagen mycket enklare. Dessutom har jag en säljare som jag kan ringa när jag behöver hjälp - vilket är guld värt när du arbetar i restaurangbranschen.

Läs hela historien