Feature image

Lediga jobb 2021

juli 9, 2021 by Jeffrey Ridout

Restaurangbranschen kämpar sin hårdaste match hittills mot de begränsningar som COVID-19 orsakar. Genom pandemin har vi sett vikten av onlinebeställning, att behålla och belöna lojala kunder, och att ha full kontroll över ditt företag. Lyckligtvis är alla dessa funktioner en del av vårt produktutbud. Därför utökar vi vårt team för att kunna hjälpa fler restauranger i Norden att bli lönsamma, och hjälpa restaurangägare att återupptäcka passionen som fick dem att starta sin första restaurang.

Vi är 60 personer inklusive ett stort och erfaret R&D-team. Vi arbetar med modern teknologi och smarta processer. Vi bygger all teknik själv och vi är en platt organisation. När du arbetar på Leeroy är du inte bara ett kugghjul i ett stort maskineri — vi räknar med att du tar hela dig till jobbet och hjälper ditt team och företaget att lyckas.

Just nu letar vi efter följande anställningar:

JavaScript-utvecklare till vårt Guest Facing Experience Team
Guest Facing Experience-teamet ansvarar för alla våra gästinriktade produkter: mobilapplikationen för att göra beställningar, webbapplikationen för förbeställningar, och självbetjäningskiosken.

Deras uppdrag är att göra det enkelt och roligt för gästen att placera sin beställning i den kanal de föredrar. De arbetar på alla tre produkterna som ett team och strävar efter en fantastisk och smidig upplevelse med att använda dem.

Vi letar för närvarande efter en erfaren JavaScript-utvecklare för att stärka deras team.

Jeffrey Ridout avatar

Jeffrey Ridout, Line Manager