Kom igång!

Få en snabb demo av våra produkter

Fyll i dina uppgifter så hör du från oss direkt i din inkorg.

[hubspot type="form" portal="8894134" id="5cd513b4-d2ab-4aba-a5dd-fae70433f230"]
Feature image

Topp 5 usp:ar med Leeroy

maj 12, 2021 by Ines Santos

Vår kund Waynes Coffee är supernöjda med sin lösning från Leeroy! Sebastian Falck, vice VD på Waynes Coffee listar de fem, enligt honom, största fördelarna med Leeroys lösning:

Helhetslösningen – hur de lyckas integrera de delar vi behöver och samla allt på ett och samma ställe.

Smidig hårdvara – eftersom kassan är en iPad så kan du springa och köpa en ny ifall den skulle gå sönder. Detta gör att det blir väldigt små driftsavbrott om oturen är framme.

Supporten – jag har själv använt mig av supporten som är extremt kompetent. Väldigt enkel att ha att göra med; utförlig, pedagogisk och lugn. När man inte står i kassan själv är det lätt att säga ”gör bara såhär” men när man står där med 10 kunder som bara vill betala sin lunch och dra så är det ganska stressigt. Då uppskattas en hjälpsam support!

Cloud-systemet – att Leeroys backoffice är cloud-baserad och hur man på ett enkelt sätt kan få en överblick av försäljningen där.

Utvecklingsförmågan – Det är ett stort plus att Leeroy hela tiden ligger i framkant när det gäller det digitala, precis som vi vill göra. Nu håller vi till exempel på att testa en ny modul med self checkout.

Ines Santos avatar

Ines Santos, Insights manager