Bores är en hamburgarkedja som återupplivar den svenska gatukökscenen. Grundades 2017 av två bröder som såg ungdomars gatukök förvandlas till thailändska kiosker. Franchiseföretaget fokuserar nu på en sak: god snabbmat på språng.

Bores använder Leeroys mobila kassa,  har sin white label-version av appen och använder Leeroy Cloud dagligen för att hålla reda på försäljningen för alla fem restauranger i Sverige – och för att uppdatera produkter och ändra menyn.

Vi har all information om våra restauranger samlat på ett ställe”, säger Carl-Henrik Forssbeck, en av grundarna och verksamhetschefen. ”Vi kan övervaka försäljningen och hantera all administration i realtid. Det faktum att vi kan hantera alla restauranger centralt från ett ställe är så trevligt!” Genom att erbjuda olika behörigheter har alla deras franchiseägare sitt eget konto där de kan hantera sin restaurang och se realtidsdata.

Carl-Henrik Forssbeck, co-founder of Bores burger chain and head of operations

För Carl-Henrik och Bores handlar det om att få grunden rätt eftersom deras expansionsplaner är mäktiga. Kedjan planerar att öppna 20 platser i Sverige innan de expanderar internationellt. Och Leeroy hänger med.

För närvarande är fokus dock på att lansera ett lojalitetsprogram genom Leeroy och erbjuda sina kunder en fantastisk upplevelse. Carl-Henrik är taggad.

”Det blir så kul!”

Carl-Henrik Forssbeck, co-founder of Bores burger chain and head of operations