Kom igång!

Få en snabb demo av våra produkter

Fyll i dina uppgifter så hör du från oss direkt i din inkorg.

[hubspot type="form" portal="8894134" id="5cd513b4-d2ab-4aba-a5dd-fae70433f230"]
Naked Juicebar

Under solen vid Surfers Paradise i Australien föddes Naked Juicebar. Med ett Grab & go-koncept erbjuder juicebaren kunderna färska juicer, krämiga smoothies och hälsosamma luncher. Numera är Leeroys lösningar integrerade i verksamheten och för några månader lanserade Naked Juicebar sin nya app. 

– Appen är smidig och enkel för användarna. Den är lätt att ladda ner, aktivera och använda för att beställa mat, säger Doug Chamberlain, delägare på Naked Juicebar. 

Doug hörde talas om Leeroy via olika kanaler, men framför allt under sin efterforskning efter ett välutvecklat system som skulle kunna lösa många av de utmaningar som verksamheten står inför. 

– Vi letade efter ett system som kunde integrera alla funktioner under ett och samma tak, såsom kassa, lojalitetsapp, remote order, BI och analys. I slutändan handlade det om att Leeroy kunde erbjuda en helhetslösning som gynnade vårt koncept. 

Idag använder Naked Juicebar App, Expresskassa, KDS och Back Office från Leeroy – något som fört med sig positiva effekter. Integreringen av verktygen innebär mindre arbete för att få bättre insikt i arbetsflödet, kunders beteende och resultat. 

– För ett tag sedan deltog jag i Leeroys Business Insights Education och blev verkligen positivt förvånad och imponerad när jag fick ta del av rapporterna. Detta är data som jag tidigare kalkylerat manuellt, så detta kommer spara tid och hjälpa mig mycket, säger Doug. 

Efter att ha integrerar Leeroys tjänster i sin verksamhet ser Doug ljust på framtiden. 

– Min digitala vision för Naked Juicebar var att digitalisera verksamheten på ett sätt som underlättar arbetsprocessen och skapar ett enkelt och smidigt flöde i juicebaren. Nu ser jag fram emot att kunna driva företaget framåt med en fungerande kompass!