Kom igång!

Få en snabb demo av våra produkter

Fyll i dina uppgifter så hör du från oss direkt i din inkorg.

[hubspot type="form" portal="8894134" id="5cd513b4-d2ab-4aba-a5dd-fae70433f230"]
Feature image

Välkommen till Leeroy-familjen: Naked Juicebar

november 3, 2021 by Ines Santos

Leeroy växer och expanderar så det knakar. Allt fler caféer och restauranger väljer att digitalisera sina verksamheter i större utsträckning och då är vi glada att vara det självklara valet. Det senaste tillskottet till Leeroy-familjen är Naked Juicebar och det känns så kul att vara en del av deras digitala utveckling. Nu kör vi!

Ur saltvattnet under solen vid Surfers Paradise i Australien föddes konceptet för Naked Juicebar. Med konceptet Grab & Go erbjuder dem sina kunder färska juicer, krämiga smoothies och hälsosamma luncher. 

– Varumärket och konceptfilosofin bygger på att säga ja till livet! Utifrån det har våra kärnvärden utvecklats, säger Doug Chamberlain, delägare på Naked Juicebar. 

Tillsammans med fyra andra duktiga och kreativa personer är Doug delägare och utvecklingsansvarig för Naked Juicebars helhetskoncept. Doug hörde talas om Leeroy via olika kanaler, men framför allt under sin efterforskning efter ett välutvecklat system som skulle kunna lösa många av de utmaningar som verksamheten står inför. 

“Jag blev verkligen förvånad och imponerad när jag fick ta del av rapporterna”

Efter att Doug fick upp ögonen för Leeroy valde han att driva utvecklingsarbetet framåt och integrera flera digitala lösningar i Naked Juicebars verksamhet.

–Vi letade efter ett system som kunde integrera alla funktioner under ett och samma tak, såsom kassa, lojalitetsapp, remote order, BI och analys. Framöver kommer vi därför använda Leeroys kassasystem, app, expresskassa och KDS-system. 

Efter att ha deltagit i Leeroys Business Insights Education var Doug positiv, om aningen förbryllad. 

– Jag blev verkligen positivt förvånad och imponerad när jag fick ta del av rapporterna. Detta är data som jag tidigare kalkylerat manuellt, så detta kommer spara tid och hjälpa mig mycket. Vad ska jag göra med all min lediga tid framöver?, säger Doug och skrattar. 

Vill skapa ett smidigt flöde med ett digitalt kassasystem

Dougs digitala vision för Naked Juicebar är att digitalisera verksamheten på ett sätt som underlättar arbetsprocessen och skapar ett enkelt och smidigt flöde i juicebaren. 

– Vi vill arbeta smidigt och skapa igenkänning bland annat genom en skräddarsydd app och digitala kanaler. 

Vad är hemligheten bakom den perfekta smoothien?

– Det är en hemlighet! Sanningen är att allt som görs med kärlek oftast smakar gott. Vi säljer solsken i en kopp!

Ines Santos avatar

Ines Santos, Insights manager